TRABZON / ORTAHİSAR - Yeşiltepe İlkokulu

Ara

Haz

Ankara,Eskişehir,Amasya ve Samsun illerine düzenlemiş olduğumuz okul gezisine öğrencilerimiz,velilerim.öğretmelerimiz ve idarecilerimiz katıldı. Dolu dolu geçen gezide öğrencilerimiz İsmet İnönü'nün kızı Özden Hanımla sohbet etme imkanı buldu.

Ara

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Okul Eğitimi kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan 16 kurumdan biri olan okulumuz 20.12.2022 tarihinde hazırlık sürecini değerlendirmek amacıyla Trabzon Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda, kurumlara faaliyet öncesi, faaliyet esnası ve faaliyet sonrası yapacakları iş ve işlemler ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Akreditasyon sürecinin bir sonraki aşaması olan Yabancı Dil Hazırlığı çalışması için bilgi verildi.