TRABZON / ORTAHİSAR - Yeşiltepe İlkokulu

Yeşiltepe İlkokulu

Adres
YEŞİLTEPE MAH. ŞH.RIFAT TÜRE SK. YEŞILTEPE ILKOKULU BLOK NO: 2A ORTAHİSAR / TRABZON
Vizyon
Geleceğin dünyasına şekil veren; kalite, güven ve huzurun odağı olan, duyarlı ,hoşgörülü sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek, millî ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye yararlı, başkalarıyla iyi ilişkiler kurabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip, estetik duyguları ve yaratıcılıkları gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek.
Taksi, dolmuş, otobüs
Servis Var
Yeşiltepe Mahallesi Şehit Rıfat Türe Sokak No:4 Ortahisar TRABZON
Diğer Hususlar
Okulumuzda Halk Eğitim Destekli Satranç, Atletizm, Keman, Gitar, Bağlama, Kuran-ı Kerim, Drama, Halk Oyunları Kursları Verilmekte Olup, Okul Sonra Öğrenci Kulübü Çalışmaları Yapılmaktadır.