TRABZON / ORTAHİSAR - Yeşiltepe İlkokulu

Ali ATABAŞ - Okul Müdürü

1967 Trabzon Çarşıbaşı doğumluyum. İlköğrenimi Küçükdere İlkokulunda orta ve lise öğrenimimi Vakfıkebir İmam Hatip Lisesinde tamamladım.  Giresun Eğitim Yüksekokulunda eğitimimi aldıktan sonra, 1990 yılında Erzurumda göreve başladım. Erzurum, Kocaeli illerinde çalıştıktan sonra son on yılda Trabzon´un muhtelif okullarında görev aldım. 2014 yılında 24 yıllık öğretmenlik sonra idareci olarak Mehmet Akif Ersoy İlkokulu´nda müdür yardımcısı olarak göreve başladım. Mehmet Akif Ersoy İlkokulunun devamı olan okul binası ve isim değişikliği sonrası Yeşiltepe İlkokulu´nda 2015-2017 arası müdür yardımcısı olarak görev yaptım. 2018-2019 eğitim öğretim yılında Yeşiltepe İlkokulu´na müdür olarak atandım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.